”Kom ud af din komfortzone og ind i læringszonen”

– I mit samarbejde med Thomas Friisnæs oplever jeg, hvor dygtig han er til at fastholde fokus på mine udfordringer og få mig til at handle på dem, fortæller virksomhedsejer Jean Pierre Ferraro, der blandt andet står bag en app til jægere, en digital platform og forskellige arrangementer for nye jægere i Danmark.

– Samtidig har han nogle simple, men virkelig effektive værktøjer, som kan bringe mig videre. Og i takt med, at jeg har lært Thomas at kende, synes jeg bedre og bedre om vores samarbejde. Han viser et stort engagement og formår at ’holde mig på hesten’ hele tiden.

Har fået mine styrker tilbage

Jean Pierre fremhæver den store betydning, det har at komme ud af sin komfortzone:

– Thomas har arbejdet med at tydeliggøre, at det hedder komfort- ELLER læringszone, og det har åbnet nye muligheder. Jeg har fået mine styrker tilbage ved at have ham som coach – grundlæggende ting som mod, overblik og rå styrke – og det har løftet mig.

– Problemet for mange er, at de har så svært ved at forlade komfortzonen og komme ud i læringszonen. Det er et vigtigt greb, du skal kende: At det hverken er farligt eller dårligt at komme ud af komfortzonen, hvor du risikerer at gå i stå, blive doven og tung. For du lærer meget ved at gøre det!

”I mit samarbejde med Thomas Friisnæs oplever jeg, hvor dygtig han er til at fastholde fokus på mine udfordringer og få mig til at handle på dem. “

Vi har en relation

– Det har rykket for mig, og Thomas er i dag en nødvendig del af den krævende og udfordrende rejse, jeg gerne vil foretage. Han giver utrolig meget – og forventer meget. Ringer også ’ude af kontekst’ for at fyre op under mig. Så jeg er ikke bare en kunde, men vi har en relation.

– En god coach er i stand til at sætte sig ind i din situation og vurdere den. Thomas Friisnæs snakker meget, ja, men han er lydhør og på dit hold. Også når jeg kommer til at gentage mig selv eller hænge fast i nogle ting.

– I de situationer er han løsningsorienteret og får mig videre: ”Nu har vi prøvet dét, Jean Pierre. Nu skal vi en anden vej!”