For Mikkel Kryger – blandt andet kendt fra Go’ Morgen Danmark på TV2, var det den professionelle coaching, der viste sig at give ham netop det, han søgte:

”Det føltes vildt svært i starten at skulle definere sine drømme og mål. Men via coachingen fik jeg sat en masse tanker i gang og sat ord på nogle af de ting, jeg før var usikker på.
På den måde er mit arbejdsliv blevet meget mere tydeligt defineret for mig selv, og jeg er blevet mere bevidst om mine karrieremæssige valg,” siger Mikkel. Alt sammen noget, han vil bruge fremadrettet: ”Nu har jeg fået redskaberne til bedre at kunne navigere i mit arbejdsliv, sige til og fra og arbejde hen mod mine mål. Og det hjælper mig, at jeg via coachingforløbet har indgået nogle mentale kontrakter med mig selv, som jeg føler mig forpligtet på.”

”Jeg fik sat ord på de ting, jeg var usikker på”

Samlet resultat

”Jeg havde et ønske om at få sat mig ned og tænkt over, hvorfor jeg laver, det jeg laver, hvad jeg brænder for, hvor jeg vil hen karrieremæssigt og med mit private liv. Mange af tankerne er der allerede, men der skal en person som Thomas Friisnæs til at få det struktureret og sat i system. Herefter skal der evalueres og følges op på dine handlinger, og ligeså langsomt, så begynder du selv at bruge de her rutiner på hele dit liv. Jeg kan kun anbefale alle at tage en snak med Thomas, hvis du har ambitioner om, at tage fuld kontrol over dit eget liv”.

Udbytte for virksomheden ved at have en medarbejder med på et IMKB forløb:

har øget sin performance 91%
har øget sin handlekraft 86%
har øget sit fokus 86%
har øget sin produktivitet 87%
har øget sin robusthed 91%
har forbedret forandringsevne 81%
har øget ambitionsniveau 86%