Det handler slet ikke om, hvor dygtig du er…

… DET HANDLER OM, HVOR DYGTIG DU HAR LYST TIL AT BLIVE

Uden at have et mål – er det svært at score!

Hvor skal du overhovedet stræbe efter at blive excellent, når det nødvendig at være OK?

Hvis sandheden skal frem er der kun en lille efterspørgsel på det excellente. Efterspørgslen på det gennemsnitlige er langt langt større.

Sådan er det bare. Og jeg er egentlig glad for, at det er sådan.

Forestil dig en verden hvor alle dine kunder bare var fantastiske, hvor vi kunne producere hvad som helst, hvor der ingen begrænsninger var og alle havde frihed til, at føre deres vildeste fantasier ud i livet uhindret af keeeedelige kunder.

Hvad ville vi så gøre? Vi ville formodentlig reagere imod det, ved at sige “Er det her ikke trættende? Hvordan kan jeg blive kedelig? Lad os gøre det dårligt, lad os gøre det grimt, lad os gøre det rigtig billigt”. Dette er det ambitiøse og kreative menneskes natur! Alle ambitiøse og kreative hoveder har behov for at gøre oprør, har behov for at præstere – det er det der giver dem deres livsgnist!

SÅ HVOR DYGTIG HAR DU LYST TIL AT BLIVE? HVOR ER AMBITIONEN OG REBELLEN I DIG?

Vil du være:

– OK dygtig

– Dygtig

– Meget dygtig

– Den bedste på dit felt, eller

– Vil du være den bedste i verden?

 

Vi ønsker alle at være dygtige til vores arbejde, men hvor dygtige ønsker vi VIRKELIGT at være?

Dit talent hjælper dig langt hen ad vejen, men det vil ikke bringe dig ligeså langt som din AMBITION! Alle vil være dygtige, men der er ikke så mange der er klar til at betale prisen der kræves for at blive fantastisk!

Du skal strække dig udover hvad du er i stand til. Hvis du vil det nok – så kan det lade sig gøre. Skab din egen vision af hvad du vil have skal blive din virkelighed! Intet er umuligt.

Som leder have du hjælp, sparring på dig selv og din udvikling samt definere og udleve dine klare og tydelige mål, og er du TAHA (Talentfuld, Ambitiøs og Hårdt Arbejdende), så skulle du tage og kigge forbi min hjemmeside www.friisnaes.com – jeg kan helt sikkert BOOSTE din allerede spirende eller blomstrende PERFORMANCE.

HVEM VIL DET MEST?