Lad os pirke lidt til middelmådighedens status, som den er i dag. Middelmådigheden omkring vores arbejds- såvel som privatliv. Middelmådigheden er roden til alt ondt!
• Er det OK at have ambitioner?
• Hvad vil det sige at have ambitioner?

For at din ambition skal have validitet, må du understøtte den af et (eller flere) mål! At nå et mål har som oftest en omkostning – fravalg og tilvalg (nogen gange endvidere også både udvalg og omvalg).
• Har du kvalificeret og kvantificeret denne omkostning?
• Og er du overhovedet villig til at betale prisen?
• Og i givet fald – hvornår skal rejsen starte…. og ende?

Mange spørgsmål, store spørgsmål – det ved jeg godt. Og egentlig vil jeg bede dig reflektere over noget helt andet! Som forudsætning til dette, vil jeg gerne fortælle dig en lille fiktiv historie – altså en historie, der kommer af det pure opspind – det er ikke sket, men historien er rigtig god alligevel:

Her den anden dag blev jeg kontaktet af Danmarks Radio, der gerne ville have mit synspunkt på niveauet af den danske gennemsnitlige arbejdstagers ambitionsniveau.
• Hvad de ville med deres job?
• Hvordan de havde tænkt sig at gøre en forskel?
• Om de havde tænkt sig at gøre en forskel?
• Om de havde en plan med, hvor de var på vej hen?
• Og om de rent faktisk nogensinde trådte ud af hamsterhjulet, trådte et skridt tilbage, kiggede ind på sig selv og deres situation, og vurderede om det gjorde de rigtige ting i den rigtige rækkefølge?
Intervieweren fortalte mig, at grundet de mange nyheder rundt i verden, skulle jeg begrænse mit svar, og gøre det kortest muligt. Jeg ville kun få en lille lydbid.
– “Kortest muligt”, spurgte jeg?
– “Ja”, svarede intervieweren
– “Hvor meget, eller hvor lidt er det?”, spurgte jeg
– “Et ord”, replicerede intervieweren
– Hm, godt nok ikke meget spillerum tænkte jeg, men svaret lå egentlig lige til højrebenet:
Og mit svar var:

“GODT”

Godt! Svarede jeg til spørgsmålet: Hvordan ser det ud med niveauet af den gennemsnitlige danskers ambitionsniveau – på jobbet såvel som i privatlivet.

Intervieweren smagte lidt på mit svar. Råbte til kameramanden – “stop, stop, stop”! (interviewet blev båndet til senere fremvisning – derfor kunne der redigeres i mit svar). – “Svaret er lidt for unuanceret, sagde intervieweren. Du må blive lidt mere specifik, fik jeg at vide. “Jeg vil give dig to ord til svaret. Og denne gang skal det blive lidt skarpere til vores seere og lyttere”. Det sendte mig så tilbage ind i mit tankespind. Ind i mine mange samtaler med mine klienter. Igen kom svaret relativt let til mig:

Og mit svar var:

“IKKE GODT”

Ikke godt! Svarede jeg så på samme spørgsmål: Hvordan ser det ud med niveauet af den gennemsnitlige danskers ambitionsniveau – på jobbet såvel som i privatlivet.

Se, det var jo noget helt andet. Intervieweren stod tilbage lidt forvirret. Igen var meldingen til kameramanden – “stop, stop, stop”… “Vi er ikke i mål endnu”, var meldingen. “Jeg vil give dig tre ord til at svare, men så skal du også ramme budskabet lige i bulls eye” fik jeg at vide af intervieweren. Et ord “godt” fungerede ikke. To ord “ikke godt” fungerede heller ikke. Tre ord. Tre ord. Treeee ord. Hm…. Og så BUM, som et lyn fra en klar himmel stod det lysende klart. Niveauet af det gennemsnitlige ambitionsniveau hos en dansker – på jobbet og i privaten er:

“IKKE GODT NOK”

Ikke godt nok! Og med dette svar fik Danmarks Radio det svar i kassen, der efter min bedste mening fortæller allermest om niveauet på den gennemsnitlige danske arbejdstagers ambitioner!

Og det rammer hovedet på sømmet. Ikke godt nok!

Der er så meget potentiale derude. Men vil du? Og hvad vil du? Ved du hvad du ved? Og ved du hvad du ikke ved?

Har du et job, eller en karriere?
Mange har en naturlig ambition om at udvikle sig såvel fagligt som menneskeligt via deres job, men indenfor rammen af en 37 timers arbejdsuge, og i hvert fald ikke så meget som 12 minutter længere. Men i perspektiv er det centralt at skelne mellem det at have et job og så begå karriere.
At have et job indebærer, at man arbejder hårdt og vedholdende på samme organisatoriske niveau, i samme funktion og gerne gennem en årrække. At gøre karriere handler om at avancere opad og fremad mod større ansvar og mere indflydelse. En karriere kræver således, at du arbejder hårdere og mere ambitiøst end gennemsnittet.
Den der betvivler sandhedsværdien af dette udsagn, behøver blot at kigge sig omkring og rulle historikken op for, hvordan topledere er nået til det niveau, de er på. Da vil du finde ud af, at de har een ting til fælles, og det er, at de alle har arbejdet væsentlig mere end gennemsnittet.

Og undskyldningerne står i kø.
“Jeg har ikke tid nok…” eller “døgnet har kun 24 timer…”. Sådanne sætninger er nok noget af det mest tåbelige, du kan sige, når du skal forsøge at forklare, hvorfor der er noget, du ikke lige har fået gjort, eller hvorfor du ikke nåede det mål, du havde sat dig.
Ja, døgnet har kun 24 timer. Surprise! Og nej, der er aldrig tid nok. Hvis man vel at mærke mener, at alt er lige vigtigt – og alt tilsyneladende lige ligegyldigt! Altså at alt har samme værdi.
Det er fair at sige, at man bør være bevidst om, 1) at døgnet kun har 24 timer, 2) at ikke alle aktiviteter på alle tidspunkter kan være lige vigtige i ens liv, og 3) at alle mennesker heller ikke kan være lige vigtige i ens liv.
Hvis du skal lykkes i det, der har betydning for dig, så indebærer det helt logisk, at du må prioritere skarpt. Og at du, når du har foretaget din prioritering, må have fokus på det, der står øverst på din liste af vigtige gøremål, og fastholde dette fokus uden at gå på kompromis, med den prioritering du har foretaget.

Selv har jeg fundet den magiske 25. time i døgnet. Men denne 25 times gemmested vil jeg vende tilbage med en anden god gang!