Du har sandsynligvis set filmen the pursuit of happyness. Filmen er super feel good og har rigtig mange påskeæg gemt her og der. Overordnet set som jeg ser den, du skal altid forfølge dit mål, og rejsen skal været målet i sig selv.

“the pursuit of happyness” er baseret på en virkelig historie og følger hovedpersonen, Chris Gardner, i hans kamp for at overvinde modgang og vanskeligheder og opnå succes.

Her er mine fem primære take aways og selvindsigter fra THE PURSUIT OF HAPPYNESS !

Udvikling af vedholdenhed og tålmodighed
Filmen viser, hvordan Chris kæmper hårdt for at overvinde hindringer, og hvordan hans vedholdenhed og tålmodighed er afgørende for hans succes. Dette er en påmindelse om, at du skal blive ved og have tålmodighed, selv når tingene virker umulige.

Tag ansvar for din egen succes
Filmen viser, hvordan Chris tager ansvar for sin egen succes ved at tage udfordrende job og ved at træne hårdt for at blive en succesfuld børsmægler. Dette kan inspirere dig til at tage ansvar for din egen karriere og dit eget liv, og til at tage de nødvendige skridt for at nå dine mål.

Fokuser på målet og lad dig ikke distrahere af andre
Filmen viser, hvordan Chris holder fokus på sit mål om at blive en succesfuld børsmægler, selv når han bliver afbrudt af andre distraktioner. Dette skal minde dig om, at du skal fokusere på dine mål og ikke lade dig distrahere af andre.

Lær af dine fejl og nederlag
Filmen viser, hvordan Chris lærer af sine fejl og mislykkede, og hvordan han bruger disse erfaringer til at blive stærkere og mere succesfuld. Dette er en påmindelse om, at det er vigtigt at du lærer af dine fejl, så du kan vokse og få større succes.

Vigtigheden af at have en positiv attitude og tro på dig selv
Filmen viser, hvordan Chris har en positiv attitude og tro på sig selv, selv når tingene ser svære ud. Dette er en reminder om, at en positiv attitude og tro på dig selv er afgørende faktorer for succes.

Prøv at se den igen med ovenstående budskaber i baghovedet.

Har du et forslag til en film der skal ses? En film med spændende budskaber og refleksioner? Eller bare en mega god film, der bare skal ses. Så drop et like og en kommentar i kommentarfeltet herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

(Og nej….jeg har ikke stavet filmens titel forkert. Den hedder the pursuit of happyness – også selvom den retskrivningsmæssigt staves happiness)