En af mine favoritfilm er The Matrix

Og en af mine favoritscener fra den fim er da Morpheus rækker sine hænder frem mod Neo, og beder ham om at vælge mellem en blå pille og en rød pille.

Den blå pille er “salig uvidenhed”. Neo vil fortsat kunne leve sit liv inde i “The Matrix” – helt uden at vide hvad der sker omkring ham. Han vil fortsat være ubevidst inkompetent.

Den røde pille er “visdom”. Neo vil få kendskab til den virkelige verden der er omkring ham, og finde ud af at hele den kendte verden han lever i “The Matrix” er en stor løgn. Han vil med denne viden kunne frigøre sit fulde potentiale – han vil blive bevidst inkompetent og kompetent.
Denne scene i “The Matrix” viser os vigtigheden i tage rejsen fra ubevidst til bevidst (in)kompetence.

Hvis du ikke ved bedre – lever du du ikke bedre.

 Men hvis du har de rette indsigter i dig selv og dine omgivelser, såvel som en indsigt i hvilke variable du kan skrue på, så har du en meget bedre mulighed for at indfri dine mål – både dem du allerede har, og alle dem du ikke har defineret endnu.

Bare forestil dig…..

  • hvad hvis du kunne “hacke” ind i dit mindset for at blive mere selvsikker og finde modet til at bryde ud af din komfortzone, og nå meget mere (i en endnu højere kvalitet) end du gør i dag?
  • hvad hvis du havde de rigtige værktøjer til at overkomme dine overspringshandlinger, så du ikke missede en masse store muligheder
  • hvis du blev bedre til at holde de aftaler du indgår med dig selv
  • hvis du blev bedre til at gøre de ting færdige du starter op med
  • hvis du fuldstændig kunne eliminere negative tankemønstre
  • hvis du kunne booste dit selvværd og din selvtillid- hvis du kunne booste din tro på at du når dine mål
  • hvis du fik sat ord på præcist hvad der holder dig tilbage
  • hvis du havde et klart billede af hvordan succes ser ud for dig
  • hvis du blev eklatant bedre til at opstille og prioritere dine handlinger

Er det overhovedet muligt?

Ja, så absolut.

Faktisk så kradser vi med ovenstående kun i overfladen af hvad der er muligt for dig hvis du har de rette værktøjer, og den rette værktøjskasse at have dem i.

Spørgsmålet er så….

Hvor kan du finde alle disse værktøjer. Er du også nødt ti at sluge den røde pille fra Morpheus, ligesom Neo?

Heldigt nok – det behøver du ikke…

Du kan nøjes med at tage en rejse ind i dig selv, for at finde ud hvad der reelt er det vigtigste i dit liv. For at finde dine bagvedliggende årsager til at du handler som du handler. For at blive meget mere klar i mælet om hvad der vil gøre dig sund, lykkelig og succesfuld.

Dyrk dig selv, og opbyg en ambition om og forståelse for at du selv kan tage de nødvendige skridt til at gøre en kæmpe forskel for dig selv. Der er SÅ mange muligheder, men ansvaret for at dyrke dig selv – er DIT.

Der er kun een der har ansvaret for din udvikling – og det er dig!