Hvad var din personlige indfaldsvinkel til coaching?
”Det falder nok de færreste mennesker naturligt, at de skal have ‘hjælp’ til at få overblik over deres privatliv og karriere. Men konkurrence-genet ligger meget dybt i mig, og mine ambitioner har altid været skyhøje – derfor ser jeg coaching som en nødvendighed. En atlet træner og træner og træner i en evig jagt på at blive bedre. Måske kun marginalt bedre, men stadigvæk bedre. Du jagter nonstop de bittesmå detaljer. For at blive et lille hak bedre. Jeg reklamerer ikke med at jeg bruger en coach i min omgangskreds, for det er en del af mit privatliv, der ikke rager andre. Men det er guld værd, at have en udenforstående til at kigge på dit ‘brand’ – undersøge alle facetter af dit liv og se om der kan hentes 2%, 5%, eller måske 10% bedre ved at gøre tingene anderledes. Det handler om at jagte den personlige udvikling – det kan godt være, at du er en superman, men det er stadigvæk altafgørende, at du kigger dig i spejlet og spørger dig selv, om du er på rette spor?”

Hvad var dit første indtryk af Thomas?
”Jeg fik anbefalet Thomas igennem en bekendt i hans netværk i ishockey-verdenen for ca. fire år siden. Det var meget vigtigt for mig, at min kommende coach var en, der forstod folk med ambitioner, og det gør Thomas. Han putter ting i bokse, indfører struktur og har vanvittigt meget empati. Men du får også at vide, at ‘nu stopper legen’ – det er lige på og hårdt og meget sort og hvidt, men sådan arbejder min hjerne bedst, og det var præcis, hvad jeg havde søgt i en coach.”

”Jeg havde fuld fart på karrieren og familien, og alt var egentlig godt, men hvordan kom jeg videre?”

 

Hvad var dit præcise udbytte?
Professionelt såvel som privat? 
”Først og fremmest en masse struktur og disciplin. Jeg havde fuld fart på karrieren og familien, og alt var egentlig godt, men hvordan kom jeg videre? Helt konkret hjalp mig med at sætte 10 delmål op. Nu lyder jeg måske som en mand, der kun tænker på karrieren, men fire af disse delmål handlede faktisk om mit privatliv. Du kan glemme alt om at vælge den private del fra, for Thomas arbejder med det hele menneske, og det bliver godt helt klart fra starten af.
Efter kun tre måneder havde jeg opnået 8 af mine delmål. Disciplin var nøglen til forbedring for mig, og siden den første større omgang har jeg løbende sparret med Thomas om karriere og privatliv. Nu virker det logisk på mig, at ønsker du en personlig udvikling, så må du omgive dig med personer, der fodrer denne udvikling.

Hvad er din største bedrift i livet? 
”Den største eye opener var helt klart at stifte familie. Jeg har boet 20 år i udlandet, og der har altid været fuld fart på karrieren, men nu har jeg tre børn under fem år, så min største udfordring lige nu er at kombinere familie og karriere. Men at få en familie er det største og det bedste, der er sket for mig.