Hvorfor coaching?
Coaching fordi jeg gerne vil udnytte mit professionelle potentiale, og så vil jeg i øvrigt gerne være lykkelig!
Sådan som jeg oplever coaching, er det ganske umuligt at udvikle sig privat, uden også rykke sig professionelt, eller omvendt. Coaching hjælper mig på den måde til at bevæge mig i den retning jeg gerne vil, nogle gange privat, nogle gange professionelt, nogle gange begge dele.

Hvorfor Thomas Friisnæs?
Jeg blev præsenteret for Thomas gennem min arbejdsplads, som tilbød mig mit første forløb hos ham. Jeg var ganske ung, og forløbet havde mest af alt henblik på at lære mig selv at kende og finde mig til rette i mit første rigtige job og finde hvile i mit nye professionelle liv.
Siden har jeg valgt at bruge Thomas som coach flere gange, fordi jeg synes at opleve reultater, men også fordi Thomas formår at skabe en tryghed, og en tillid der gør det nemt for mig at få frit løb.

Hvad er dit præcise udbytte? Professionelt som privat?
Helt præcist for mig, er det at komme ind til kernen af det jeg ønsker for mig, og at styre mit liv i den retning jeg gerne vil.
En af de ting jeg har taget med mig fra Thomas, som jeg virkelig sætter pris på at have integreret er, at gøre status over mit liv ganske ofte. Helt basalt at tage stilling til hvor tilfreds jeg er med helt specifikke værdier og områder i mit liv, lige nu og her hvor jeg befinder mig. På den måde kan jeg holde mig selv op på, hvor jeg skal fokusere og hvor jeg skal lave til- og fravalg, for at nå mine ønskede mål.

”Sådan som jeg oplever coaching, er det ganske umuligt at udvikle sig privat, uden også rykke sig professionelt, eller omvendt”

 

Det kan lyde næsten hovedrystende simpelt, men at være nærværende mor, en god kæreste, midt i husbyggeri, starte en ny butik op, pludselig at have ledelsesansvar, ansætte medarbejdere,  komme på ideer og tiltag til næste firmamøde, alt i mens jeg selvfølgelig lige skal tabe de obligatoriske 5 kg og løbe 5 km hver anden dag, og smøre økologiske madpakker til mine børn, så er det enormt kærkomment og vigtigt at kunne simplificere tingene, og handle derefter.
Udbyttet er præcis lige så stort privat, som det er professionelt! Specielt i min nye stilling som leder, er det vigtigt for mig at kortlægge hvad der er vigtigst at handle på, frem for at rykke på de ting der er nemmest at handle på.