Kort om Simon:
“Jeg er 25 år gammel og uddannet optometrist. Jeg er bosat på Vesterbro.
Jeg er uddannet fra Profil Optik i Køge, var med til levere de første positive årsresultater i Profil Optik Waves.
Efterfølgende har jeg været 1,5 år hos Poul Stig Briller på Strøget, og siden da blevet hentet til Kaibosh på Gammel Kongevej som Shop Manager. Udover at få butikken til at køre og vokse, har jeg ansvaret for at oplære personale i vores Shop-in-Shop butik – altså fashionbutikker der sælger briller og solbriller med styrke”.

Hvorfor coaching?
“Coachingen kom som en del af et kursus, da jeg var hos Poul Stig Briller. Et kursus hvor Thomas Friisnæs også var tilknyttet. Efter første dag var det tydeligt, at hvis jeg skulle nå de mål, jeg har sat mig for min karriere, så skulle der den rette coaching til.

”Thomas samlede mig op lige efter en privat krise, og har hjulpet mig igennem den på fornemmeste vis”.

 

Hvorfor Thomas Friisnæs? 
“Thomas var med som coach på kurset og kendte derfor alle de forskellige test, vi havde lavet. Derfor var det naturligt, at han tog over, hvor kurset slap og fortsatte den udvikling som jeg allerede var i gang med”.

Hvad er dit præcise udbytte? Professionelt som privat? 
“På det professionelle plan er jeg blevet meget skarpere. Både på salgsdelen, men allermest på den ledelsesmæssige del. Der skal fortsat udvikles lidt på det område, men planen er lagt, og jeg kan mærke på mig selv og mine omgivelser, at det går den rette vej.
Thomas samlede mig op lige efter en privat krise og har hjulpet mig igennem den på fornemmeste vis. Selvom det måske ikke er det man forbinder med en erhvervscoach, så fandt han det nødvendigt at bygge mig op som menneske inden den erhvervsmæssige coaching kunne få sin indvirkning. Fremskridt på alle punkter, og klart en coach, jeg vil anbefale til andre. Han ser nemlig også mennesket bag karrieren og det er nøglen til succes”.