Hvorfor coaching?
”Det varede nu også et stykke tid inden jeg var motiveret til at kaste mig ud i det. Men da jeg gjorde det, så var det for at få kigget på mit liv hele vejen rundt, både professionelt og privat, og opstillet handlingsplan for de punkter jeg gerne ville forbedre.”

Hvorfor Thomas Friisnæs? 
”Han er en nær ven, der har kendt mig i mange år og fulgt mig som person, og den rejse jeg personligt har været på. Det gjorde, at vi kunne springe nogle seancer over og gå meget mere direkte til kernen, og jeg kunne blive udfordret meget direkte. Samtidig havde Thomas fortalt mig om hans metode for flere år siden, som jeg den gang syntes om, men ikke var klar til at være en del af”.

”Der blev lagt en plan for de punkter, jeg gerne ville forbedre”

 

Hvad var dit præcise udbytte? Professionelt såvel som privat? 
”Jeg har fået virkelig meget ud af mit forløb med Thomas. Langt mere indsigt i mig selv som person, og sparring både privat og professionelt og lagt en realistisk, men ambitiøs plan for de punkter, jeg gerne ville forbedre.”