Hvem er Thomas Friisnæs?

Hm – et svært spørgsmål at besvare selv. Men lad mig da gøre et forsøg alligevel! Jeg spørger jo altid ind til mine kunders arbejds- og privatliv, så er det vel egentlig meget fair, at jeg her får en dosis af min egen medicin.

Jeg betragter mig som en opmærksom, beslutningsdygtig og hjælpsom personage.

En måde at beskrive dette på kunne være når jeg tager på skiferie med mine hjemmedrenge, eller med min familie og nære venner.

Vi kender sikker alle den situation, at den større eller mindre gruppe ikke rigtig kan beslutte sig for hvilken vej vi skal tage, hvilken piste vi skal køre nedad, og vi kender sikkert også alle den generelle situation sidst på eftermiddagen, hvor alles muskler er blevet udfordret og alle er trætte.

10404197_10153260361879941_3272347681778512658_n

Som menneske er jeg ham der tager beslutningerne om formiddagen – ikke så meget snak og tidsspilde – fremad, videre, kom nu, sofort, lad os ikke spilde tiden – hvad er det værste der kan ske? At vi tager den forkerte piste? Vi finder såmænd nok tilbage – i rigelig god tid til at vi når både vandhul og frokost.
Modsat rolle indtager jeg efter frokost – flere og flere bliver trætte – og jeg falder tilbage i feltet, og lader mig blive sidste mand. Ene og alene af den årsag at tilsikre at de bagerste, mest trætte og mest usikre bliver samlet op – jeg har jo masser af overskud.

Pudsigt nok – jeg tænker selv ofte over hvorfor jeg ender sådan – og kommer altid til samme konklusion… det er jo min natur! At handle, at undgå at spilde dyrebar tid, at skabe fremdrift, for så at gå over i den beskyttende rolle, skabe tryghed for de “svageste” og sikre at alle kommer hele hjem!

Ja, det er vel en af siderne af Thomas – stay tuned – kig dig rundt på min hjemmeside og bliv inspireret!