Tid er den eneste ressource vi ikke kan spare op. Så den tid der er allokeret til os hver især, skal bruges på det der gør dig glad og det der giver dig energi.

Jeg har selv valgt, at arbejde med det der pumper mit system med energi, tanke energi fra mine kunder og pumpe energi videre til dem, så de kommer tilbage i trædemøllen med indsigt, retning, glæde og energi.
Ditto med fritiden der fyldes med familie, venner, Rotary, round table, golf, padel, bridge, ski og vandreture på bjerge, i ørkenen eller nord for polarcirklen.

Jeg lever på fuldt blus alle ugens 7 dage – alle årets 52 uger.
Jeg rejser meget, og det gør mig glad. Men jeg glæder mig også altid til, når rejsen lakker mod enden, at komme tilbage til min hverdag og til min daglige metier med mine leverancer, mine kunder og mine hverdagsinteresser.

Jeg ville ønske at alle havde det sådan med deres arbejde. Det gør arbejdslivet til en positiv integreret del af dagligdagen, og at arbejdsdagen ikke bare er noget der skal “overstås”.

I en tid, hvor arbejdsdagen kan føles endeløs, og kravene fra både vores arbejdsliv og personlige liv kan tage overhånd, er det vigtigt at du husker på at fokusere på det, der giver dig energi. Som erhvervscoach har jeg oplevet, hvordan dette kan påvirke ikke kun dit personlige liv, men også vores arbejdsliv og dine evne til at lede andre.

Derfor vil jeg gerne opfordre dig til at tage et skridt tilbage, tage et skridt uf af trædemøllen og reflektere over, hvad der giver dig energi – både personligt og professionelt. Når du fokuserer på disse ting, kan du opnå den følelse af balance og tilfredshed, der kan hjælpe dig med at klare selv de mest stressende situationer.

Som leder er det vigtigt at huske på, at du ikke kun skal fokusere på din egen trivsel, men også på trivslen hos dem, du leder. Du kan hjælpe dit team med at finde balance og mening ved at kende dem og støtte dem i deres personlige interesser og mål.

Når du finder balancen mellem det, der giver dig energi i dit personlige og professionelle liv, kan du blive mere fokuseret, mere produktiv og mere engageret i dir arbejde. Du vil også have mere at give til dine kolleger og dem, du leder.

Jeg håber, du vil tage denne tankegang med dig og tage aktive skridt mod at finde den balance, der vil hjælpe dig med at leve et liv, der er meningsfuldt og fyldt med energi.

Er du enig, så smid et like og en kommentar. Er du ikke enig, så smid endelig en kommentar, og lad os skabe en dialog.